1 rs (500 g) | Pirkka broilerin fileepihvejä (maustamattomia) | |
juoksevaa margariinia | ||
1 rs (200 g) | Pirkka-herkkusieniä | |
1 | sipuli | |
3 | valkosipulinkynttä | |
2 rkl | vehnäjauhoja | |
2 dl | vettä | |
2 dl | valkoviiniä | |
1 rkl | kasvisfondia | |
1 tl | rakuunaa | |
3/4 tl | suolaa | |
mustapippurirouhetta | ||
1 rs (250 g) | kirsikkatomaatteja | |
1 ps (400 g) | Pirkka kuorittuja raakoja jättikatkarapuja |
Ohje siis suoraan Pirkka-lehden sivuilta, hieman sovellettuna. Meillä esim. käytettiin kanttarelleja herkkusienien sijaan ja normaaleja tomaatteja pilkottuina kirsikkatomaattien sijasta. Jättikatkarapujakaan en ostanut vaan tylsästi niitä pieniä pakastealtaasta. Päälle lisäsin mieleni mukaan fetakuutioita (vai mitä ne lienevätkään nykyään Suomessa nimeltään, salaattijuustoa?)
Kommentit