perjantai, 18. toukokuu 2007
Mustikkapiirakka
pohja: (noin arvoja)
250g maitorahkaa
2,5dl vehnäjauhoja
1,5dl ohrahiutaleita
suolaa
1 rkl sokeria
1rkl leivinjauhetta
Sekoita kuivat aineet sekaisin ja yhdistä rahkaan. Vaivaa ja painele voideltuun vuokaan. Laita kylmään puoleksi tunniksi. Painele haarukalla reikiä pohjaan ja laita 200 asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
täyte: (noin arvoja)
½ purkki Valion Cocos&lime 5% ruokakermaa
250g mustikoita
2rkl parunajauhoja
1 rkl sokeria
Sekoita perunajauhot mustikoihin, sitten sokeri ja lopuksi kerma. Kaada uunista otetulle pohjalle ja laita takaisin uuniin. Paista n. 30 minuuttia.
Kommentit