Teki kovasti mieli tehdä piirakkaa, kotona kun ei ole siihen mahdollisuutta. Löysin kaupasta paketillisen savustettuja kalkkuleikkeleitä ja vanhempien kaapissa oli sopivasti fetaa ja pekonia, joten siitähän syntyy vaikka mitä.

Pohjan ohjeen löysin Pakkopullasta.
579972.jpg
200g kalkkunaleikkelettä
50g pekonia
1 sipuli
100g kasvissuikaleita pakasteena
100g fetakuutioita
provencale-maustetta
suola, pippuri
1 prk maitorahkaa
2 kananmunaa

Suikaloi kalkkunaleikkeleet ja pekoni. Hienonna sipuli. Paista kalkkuna, pekoni, sipuli ja kasvikset pannulla. Mausta haluamillasi mausteilla.
Kaada seos pohjan päälle, sitten fetakuutioita sikinsokin tasaisesti. Kaada lopuksi rahka-munaseos tasaisesti kaiken päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia.