maanantai, 2. maaliskuu 2009

"Synttäreitä"

Terve taas pitkästä aikaa. Taas on bloggailu jäänyt vähemmälle, mutta käyn kyllä tasaisin väliajoin vilkuilemassa.

Viikonloppuna juhlittiin. Meillä oli 1-vuotiskihlajaispäivä ja Tessa saavutti huiman 6 kuukauden iän. Aika menee kyllä äkkiä ohi. Vastahan tuo syntyi. Itse näin Tessan ja sisaruksensa ensimmäisen kerran kun ne olivat 3 päivän ikäisiä ja nyt tuolla sängyssä rötköttää yli 50cm korkea ja siinä 22-kiloinen murkkuikäinen.

Otinpa tässä synttäreiden kunniaksi Tessasta muutaman kuvan ja tässäpä niistä yksi, mielestäni varsin onnistunut kuva.

Kevään odotteluja kaikille!


torstai, 22. tammikuu 2009

Koiraverosta

Opinpahan tänään, että Suomessa on enää 4 kuntaa, joissa peritään koiraveroa. Ja tietenkin yksi niistä on Kangasala, mun kotipitäjäni. 40€/vuosi. Eikä Kangasalla ole edes paikkaa, missä sais virallisesti pitää koiraa vapaana.

Mitäpä tuolla 40€ kunta oikein tekee? Mietin sitä jo aiemmin, kun täällä maksan 52€/vuosi. Koirapuistoja täällä on useampia, kyllä, mutta huonossa kunnossa. Täynnä jätettä.    Jotkut valittelevat koirakakoista. Ei se kivaa ole, kun sattuu astumaan paskakasaan, mutta katsoo vähän paremmin mihin astuu. Mun koirani ei kakkaa jalkakäytäville tai muutenkaan katukivetyksille. Se mieluummin pidättelee niin kauan, että löytää jostain nurmikkoa tai puskan. Mutta näkisittepä miten likaista täällä on, näin uudenvuoden jälkeen, joka paikka on täynnä ilotulitteita ja muuta moskaa. "Kanaalit" ovat täynnä roskaa, aina maitokanistereista leipälaatikoihin. Ja näinpä tänään ostoskärrytkin vedessä. Ja tietysti ne "perinteiset" polkupyörät. Kakka sentään muuttuu maaksi ajallaan, ostoskärryt harvemmin.

No joo, tää ei taas liity yhtään mihinkään, mutta tekipähän mieleni saada purettua sydäntäni. Eipä mulla muutakaan ole.

torstai, 15. tammikuu 2009

Päivitystä

Eipä tässä muuta päiviteltävää vieläkään ole, paitsi kuinka isoksi Tessa on jo kasvanut.

Ikää on nyt 4,5kk, painoa 16,8kg ja säkää siinä 50cm hujakoilla.

Ja vaihdan taas uuteen blogipohjaan, kiitos pohjasta kuuluu taas tälläkin kertaa

Blogipohjat Blue:lle

keskiviikko, 31. joulukuu 2008

Hyvää uutta vuotta!!

Koko lauman puolesta toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2009!

Muistakaahan ihmiset, että monet eläimet pelkäävät suunnattomasti ilotulitteita ja sitä pauketta.
Tessa matkaa yöksi parin aikuisen, paukkupelottoman koiran luokse, joten toivottavasti tulevaisuudessa meillä ei ole paukkuarkaa koiraa.
Jo nyt saa lukea uutisista miten monta koiraa on jo peloteltu räjäyttämällä tulitteita niiden läheisyydessä ja ompahan yksi hevonenkin saatu tapettua tällä konstilla. Joten järkeä ilotulitteiden käyttöön ja älkääkä ikinä antako lapsien räjäytellä.

2190947.jpg
Tessa iskän lähellä turvassa.

maanantai, 29. joulukuu 2008

Tapanina

Joulupäivänä olimme koko porukalla kälyn luona viettämässä perinteistä joulua, eli gourmettepannuilla paisteltuja ruokia ja sitten tapanina tuli anoppi tänne meille kylään.

2184427.jpg